Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorna. Typ

Jag går nerför backen
mot torget
50 meter typ
det gör jävla ont
jag har de skor på mig
som du gett mig
de är för små
jag ryms inte
det vi har
är för trångt
jag försöker stoppa in mig i det
för att jag tror
att det är det äkta
att det gör ont
because it's the real stuff baby
några veckor senare
ska jag bli av med mina tånaglar
några år senare
ska jag bli kvitt oss
det ska inte gå
(vet jag inte då)
att täcka mitt hjärta med ett plåster
vilket gick helt okej med tårna
jag ska skölja ut det ärkesåret
med en tunna sprit
och efter ett halvt decennium
ska jag kräkas sista bitar hjärtmuskel
gud vad jag åldrats
men jag lever ju
lyfter upp huvudet
snubblar
och går.




Fri vers (Prosapoesi) av Petr Petrsson
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-08 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petr Petrsson
Petr Petrsson