Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så luktar äkta kärlek

Så luktar äkta kärlek, det var jag rädd för att glömma bort. Det mina händer höll fast vid, det som kanske kändes tryggt och mitt. Ett sken av morgondagen.

En längtan har jag efter att få öppna upp, att öppna den låda där jag bevarar de hårklumpar jag hostade ut tidigare. I våras var det.

Efter en lång vinter kom en böljande sommar, jag trodde du var det och att allt nu skulle bli bra. När jag lägger mig inatt kliar det i halsen, jag spottar ut ännu en torr hårklump i min låda.

Du tänder en slickande begärslåga.




Fri vers (Prosapoesi) av Petr Petrsson
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petr Petrsson
Petr Petrsson