Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågorna

I don't trust nobody
rinner ut från högtalarna
och jag känner mig
som mitt uppe i ett videoklipp.
Jag är sexig
klädd i svart
värsta snyggo i kvarteret.
Jag går inte
jag dansar.
När jag vill
så hovrar jag i luften
min rock
blir mina vingar.
Jag blir en kolsvart korp
dödseriös
ser jag ut
men är det någon alls som vet
hur jag egentligen mår?
Låten dör bort
men mitt ansikte förblir
stelt som en mask
deluxe.
Jag står framför spegeln
och undrar.

Var det jag du
kanske
någon gång
har älskat?




Fri vers (Prosapoesi) av Petr Petrsson
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-02 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petr Petrsson
Petr Petrsson