Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte veta


Säg ingenting till mig
Om din nya tjej
Jag vill inte höra
Det kommer bara störa
Säg ingenting till mig
Om vad hon betyder för dig
Jag vill inget veta
När du slutat leta

Nämn inte ett ord
När hon kommit ombord
Jag vill inte gråta
Vill inte ha kinderna våta
Jag vill inte känna svartsjukan
Över att hon vann
Jag vill inte veta hur hon
Är värd en miljon

Är hon snyggare än mig?
Nej vänta, glöm att jag frågade dig
Är hennes midja smalare än min?
Eller glöm det, det gör ont att hon är din
Det gör ont att någon tagit min plats
Och byggt nya rum i ditt palats
Det gör ont att hon får vara dig nära
När du mina bördor brukade bära

Att tänka på er är en mardröm
Men jag kan inte låta bli
Det är svårt att acceptera
Att det inte längre är vi
Det är så svårt att leva med
Att du har bytt ut mig mot någon annan
När jag gjorde allt för att du skulle stanna




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-27 20:34



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Känslosam. Men den som enkelt byta ut, blev inte älskad från början. Kärlek är personligt och den som med enkelhet går vidare, vet inte hur man gör fungerande och kännande relationer. Smärtsam erfarenhet men i slutet inte någon förlust.
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever