Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Å mig var det synd om ... *super-duper-suck* - Publicerad tidigare här i februari 2012 men stundom ännu ack så aktuell ...


Äter röda gele-hjärtan ...

... med start
redan efter midnatt
för att döva den värsta smärtan ...

Tänk att det finns hjärtan
som kan smaka så underbart

under samtidig 
önskan om någonting
absolut helt annat snart

Inte helt fel vore det
om den ensamma verklighet
som råda
kunde förebåda
att jag kanske kunde få
slippa ännu en Valentin's dag
vilken jag tvingas genomleva då
utan den dig som är ämnad för mig

Äter helst gele-hjärtan tillsammans med dig
utan någon som helst hänsyn till
om det är hemma hos dig eller mig

Vet att det här blev ännu en elegi
över ensamhetens förbannelse
men allra mest över att det ännu inte
blivit ett sånt där hejdundrande
äkta och kärleksfyllt vi

Men även om det inte är en godtagbar ursäkt
så är det en alldeles förträffligt uppriktig förklaring

För
Jag Vill!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-27 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar!! både denna text och hjärtan som godis...........
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP