Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild

Hon rökte
Höll cigaretten mellan två fingrar
Ett segertecken
Ur munnen kom det rök från skottet

Jaja, sa hon
 i vilket fall som helst
Jag jobbar på en bild
akryl, fotografi eller akvarell
kanske tempera
Ska handla om din kuk 
eller hallonsaft, sa hon 
och pekade på sugrörshålet

 




Fri vers av Thomas
Läst 309 gånger
Publicerad 2017-08-27 22:26



Bookmark and Share


  leopardia
hehe, säger hon så där lagom konstruktivt...
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Thomas