Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är knoppen

Jag är knoppen
som ligger på lur
helt kamouflerad
i växtlighet
omsluten av omärkbara kronblad

Där inne är universum
där inne är varmt
de jag bjuder in
stannar förevigt

Kamouflerad
av grönska
tills den dag
då regn och sol
i rätt temperatur
fått kronblad efter kronblad
att blomma ut sitt universum




Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-28 14:09



Bookmark and Share


  Gin83
Denna är vacker och smart
Ett snyggt sätt att skildra sig själv och allt det man innehåller

Bilden och formuleringarna hör verkligen ihop och man känner verkligen kopplingar till sig själv när man läser den

Okonstlat och lätt att tolka och ändå komplex och full av bilder.

Gillade
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP