Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom räddning

Det finns en hunger i mig
Som inte går att stilla
Vem än som försöker
Kommer bara tid att spilla

Det finns en tomhet i mig
Som är konstant och evig
Det spelar ingen roll
Vem än som sitter bredvid

Om ni inte kan ta mig
Precis som den jag är
Så är det bättre att ni lämnar
Då finns inget att hämta här

Jag behöver ej er ömkan
Tyck inte synd om mig
För om du gör det så
Är det ett livslångt jobb för dig

Jag kan inte räddas
Det är alldeles för sent för det
Och jag är öppen med det
För det är ingen hemlighet

Jag är bortom hoppet
Det är så här livet ser ut
Och det kommer inte förändras
Förrän min tid har tagit slut




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-30 19:36



Bookmark and Share


  mickech
Ingen är bortom hopp!
2017-08-31

  Jaseph
En stoisk attityd med kaxig stolthet.
2017-08-30

    Lars J
Berörande poesi, tycker om!
2017-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din starka text, slår till i själ och hjärta!
2017-08-30

  Detlyseröverbergen
tröstlösa vi sjunga
med hjärta och lunga
då stegen är ack så tunga
ingen ljusglimt vi kan få
då dagarna är så grå

känner igen sången





2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever