Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skammen över skammen

Jag skäms,

-----------
Rådjur
Knytt
Genväg
Folktomt
Ensam
Tyst
Feg
Patetisk
Stressad
Nervös
Liten
Hjälplös
Svag
Osynlig
--------

..över att jag skäms för mig själv

...Klart jag vet att det inte är hjälpasamt, därför skäms jag




Bunden vers av Krimskramsan VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-31 21:17



Bookmark and Share


  Gin83
Du har annorlunda men bra former i dina alster
Den här är speciell
Gillar det höga tempot som de ensamstående orden ger
Bra
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP