Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort ämne. Tänkte ett annat mer djupare och privat upplägg men lockades att vitsa till det. Tror att händelser i våra liv delas utav många. Proportionerna av hur det beskrivs skiljer sig betänklig åt.


Livet mitt

Idag ska jag dikta om hur mitt liv ser ut
Tankar och funderingar om hur jag levt
även om det som blev skevt

Berättelser om kärlek och närhet får sin del
Något om livets orgasmer måste på pränt
även ställningar jag använt

Minglat med kändisar på nåt kalas
Fest och glamour tillsammans med kompis Sven
men han är bara min vän

Relationer och skilsmässor förstås
Sorg och besvikelser jag känt
även den otrohet som hänt

När jag tillsammans med PT min kropp måste pina
Hur jag ständigt kämpar med vikten
beskriver de bästa trixen

Hur jag vilar ut i när krisen är svår
Sågs brista ut i en yster rumba
hos glada vänner i Tumba

Ljusglimtar som fått mig på fötter igen
Berättar om hur livet plötsligt vänt
gick och lyssnade på Kent

Min trevliga lya ska med på ett hörn
En kort beskrivning av min 2:a med kök
och hur jag skivar min lök.

Kriser och sammanbrott helt kort
Kollaps av influensa jag däcka
blev helt frisk på en vecka

Koll på pengar är svårt
Ekonomiska käbbel måste få sin del
blott en faktura som blev fel

Men det finns saker jag aldrig nämner
Mina barn det finaste jag har
i mitt minne stannar kvar




Fri vers av Gronman
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 09:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ett liv i komprimerat format, både positivt och negativt, så som livet många gånger är.
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman