Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mig! Missade att tillägga att jag nyss skådade Björn Ranelid i Melodifestivalen 2012 mörda kärlekens alla mirakel ...


Kärleken är inte odödlig ...

... Ranelid har lyckats bevisa 
att den är synnerligen möjlig
att göras direkt löjlig
till den grad att även 
en oförbätterligt obotlig romantiker som jag
kan ta paus från kärleken för en sådan här dag ...

 

 

 

 

 

___________________________

Publicerad tidigare här i februari 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-02 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP