Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig försent

Ni har ingen rätt att döma mig
Innan ni gått i mina skor
Ni har ingen aning om
Demonerna som i mig bor
Ni hade säkert inte stått ut
Ens en dag att vara jag
För mina känslor och tankar
Följer varken regler eller lag

Ena stunden upp
För att i nästa sekund vara ner
Svängningarna är inte att leka med
Jag undrar ibland hur jag orkar mer
Men mitt hjärta orkar slå
Och jag ger inte upp min tro
För i denna världen måste
Jag någon dag finna ro

Mitt hopp det består
Att ge upp är inget alternativ
För det är endast jag som
Kan ta makten över mitt liv
Jag har en lång väg att gå
Men en dag ska jag bli fri
Jag ska resa mig ur askan
Som en fenix ska jag bli

Om ni slår mig så
Vänder jag andra kinden till
För jag vägrar ändra mig
Även om det är det ni vill
Min godhet kan inte förstöras
Mitt hjärta kommer alltid vara rent
Och äntligen har jag insett
Att det aldrig är för sent




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-02 12:20



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Bravo
2017-09-17

  mickech
Kloka ord, nej det är aldrig försent!
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever