Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rännilen rinner ända till havet

 

 

oro

som ord

ur spetsen

på min penna

jag ängslas så

inför dagarnas

väntande melankoli

 

redan en stund

efter din värmande

omfamning

när jag frånvänd

går på måfå

åt ensamheten till

en utdragen suck

rymmer längtan

vill visshet

 

om otåligheten min

bara kunde finna

vila i vindens

viskande andedräkt

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-02 13:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker mycket om den här texten, den andas varsamhet och hopp mitt i tungsintheten
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg