Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dag skall molnen åter skingras

 

Så smärtsamt föds

en oändlig sorg och saknad

hos den som i jordelivet 

lämnas kvar

uti den svåra stund

då himmelen kallar hem 

ännu en

utav sina älskade

 

änglar

 

§




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-03 14:09



Bookmark and Share


  aol
Underbart innerligt vemodsvackert skaldat blev så rörd,
2017-09-12

  Lars Hedlin
Så stark och berörande..kramar
2017-09-07

    Peter Söderqvist
En fin text om sorg med ett underliggande ljus som ger hopp.
2017-09-04

  Nils-Robert
Sorg och förtvivlan till dem som saknar sina älskade. Livets svåra sida.
2017-09-04

  Blått Norrsken VIP
Mycket vackra ord i den outhärdliga sorg och saknad.
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP