Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärn-storm

Kapten:
"Det är orkanvindar på gång!"

Besättningen:
"Vi seglar tillbaka! Vänd om!"

Kapten:
"Ni skall lyda mina order! Vi tar oss igenom stormen"

Besättningen:
"Det är omöjligt kapten!"

Kapten:
"Älskade, tappra, starka själar,
vi seglar igenom stormen med lugnet i
sinnet och styrkan i våra kroppar"

Besättningen:
*mummel, mummel*
........

"Ny riktning: mot stormen, igenom den!"




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-04 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP