Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
G bokstav i personlighet


G

Jag går gatan fram
tar en genväg till glädjens land
Här är allt gräs grönare
all gråt glömd
Jag är stark som granit
Tyvärr är det inte grundat
är snart tillbaks på grusvägen




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-05-28 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt