Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa söndag, tristess, skrivkramp och en kopp earl grey.

Åh, ännu en trist rad,

en trött klang - från en grå figur.

 

brutna visor,

tvättade sorger - tidlösa andedräkter

 

 

 

 

Hatade så passionerat i en poets ordföråd.

 

 


 

 

- fy fan va trött jag är.

 

 

 

 

/skrivkramp/




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-05-28 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema