Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ljus utan mörker

Du fann mig
I allt mitt mörker
Lät det inte skrämma dig
Du försökte inte laga
Du försökte inte hymla
Du bara accepterade mig

Jag har alltid funnit mig själv
Spelandes en roll
Allt för att vara till belåtenhet
Mitt tycke betydde noll
Det gick så pass långt
Att jag glömde vem jag var
Men jag har hittat kartan
Jag hoppas jag finns kvar

Mitt mörker är en del
Av den jag är
Jag behöver bara tröst
När benen inte bär
Säg inte åt mig att vara
På något annat sätt
Det är mitt eget liv
Och ni har ingen rätt

Älska mig i mörkret
För livet är inte bara ljus
Ibland krossas drömmar
Och kvar finns bara grus
Livet är ingen dans på rosor
Och jag vet nu vad jag är värd
Ingen ska få trampa på mig
Någonsin mer på denna färd

Älska mig som jag är
Eller bara gå iväg från mig
Jag behöver ingen
Som tror att allt ska ordna sig
För allt det positiva jag ger
Borde förtjäna en storm då och då
Jag behöver människor
Som detta kan förstå
Att jag är värd besväret
Att mitt hjärta är gott
Än så länge finns ingen
Som detta har förstått




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-05 08:32



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Mycket vackert. Jag blir rörd.
"Älska mig i mörkret"

Denna ringer mycket klart i mörkret!
2017-09-17

  dansamedvargar
Varm, fin och skör text!
Jättestark..
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever