Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 6/9


Tummeliten - en drömraga

 

Liten pojke mamma födde

bara tjugo centimeter

glade gossen kring sig strödde

idel spex och lustigheter

gömde sig i tändsticksasken

klev sen ut för bad i vasken

 

Det var jag som fick bli amma

bröstet spände utav mjölken

jag var glad och så var mamma

dock försvann den lille hulken

hur vi sökte, kom till korta

sötpojken var väck och borta

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-07 00:00



Bookmark and Share


  Jaseph
Känns som kalevalameter. Fyra trokeiska versfötter i varje rad. Bra berättat!
2017-09-12

    Lena Söderkvist VIP
Låter sorgligt, den drömmen tycks berätta att allt gott har ett slut. Läsvärd text.
2017-09-11

  TrollTörnTrappan VIP
Ännu en drömfödd - minst av alla hittills?? Kort till både växten och besökstiden...
2017-09-07

  objekt3
Om jag detta får säga, märklig dröm denna gången
även för mig
med vattenfall och lera
och minnet av andra drömmar
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X