Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet.


Slå hellre ihjäl mig älskling,
det gör inte lika ont...




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 705 gånger
Publicerad 2006-05-28 17:57



Bookmark and Share


  Katarina35
BRA!
2006-06-06

  Ms Lovecraft
Kort och gott och ont som fan. Aj.
2006-05-28

  Sofia i hatstaden
Kort och säger allt!
Bra!
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette