Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mix of DALLAS tv soap and Lennon tune I Am The Walrus, as "no one all together" part 0 of 1 [såg nyss allra första säsongen från redan före 80-talet - inte så tokig o alls ej tråkig, både mindre o mer familjärt drama än pojken förstod - ändå satirblandad


ingen 26 : ValrossSallad med OdödOlja



I am Ray, yes
You are Pam as
He is Bobby
She seems sexy Lucy

watch how they frown
like cows in a town
see how we love
them quarreling


Star dust making car rust
Digging diamonds in the sky

kindly rascal Raymond
working outside Big Trust
cowboy gets a naughty girl
and learns to take the blame


They are some Barnes
You are a J.R.
We're in the same soap
spoiling Ewing Oil
(Go get a job!)


Ellie Ellen real wife fake life
falling down from skyscrapes every hour

see how they climb
like capricorns to Cliff
- if someone spies
he's dying
he's lying
he's flying
he's trying...


Sitting safe in office
grinning at some fool on phone
Pam is part of family
Dallas dances disco
Girl, you were a cowboy then
Now, why build bars on ranch?

I'm not a Barnes
They are a J.R.
We're in the same soap
spoiling Ewing Oil
(Go get a job!)


Riding cross a Texas desert
Gold got turned to sand
by the hands of
brothers take revenge on
every time you laughed so harsh

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-08 22:04



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Just så, själva mixen är smått grotesk som sådan, och sen blir man liksom dubbelt inspirerad, fast jag kunde säkert ha skruvat upp/åt de makabra elementen många varv/strängar ytterligare...?! Blev ett relativt icke-surreellt porträtt, om än förvirrande personligt - har åtskilligt kvar av Dallas att studera hur serien kom att hänga ihop i bästa/värsta fall....
2017-09-08

  Nanna X
En ganska makaber salladsmix av två redan makabra konstverk
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP