Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma på recept

om kvällen kommer dimman
då allting känns så långsamt
och rullgardinen falla

allting liksom tystnar
jag följer med vår tyngdkraft
med huvudet mot jorden

dimman är det jag behöver om natten
en dimma som dämpar en stad
som aldrig i egentligen sover





Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-08 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP