Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen orimlig förklaring ligger till grund för detta spontana morgonflöde av stilla önskedröm-karaktär ...


Absolut inte frustrerad alls ...

... men nog vore det rätt mysigt
om du som är min tilltänkta
hon som är ämnad för mig
vore här hos mig just nu

Då skulle jag i min säng
mer än gärna krypa ner
tillsammans med dig
och ägna resten av dagen
åt att pussa, kyssa, krama
smeka och älska massor med dig ...

Kanske du kommer snart ...
... Det tycker jag skulle vara
alldeles innerligt underbart ...



 

 

 

____________________________
Publicerad tidigare här i mars 2012
men inte mindre aktuell till sitt budskap ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-09 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP