Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnar framtiden

Jag är på väg
Att hitta mig själv igen
Jag försöker förstå
Vem som är min vän
Jag försöker reda ut
Och förskjuta all falskhet
Min resa mot framgång
Ska vara min egen hemlighet

Jag ska ta ett avstamp
Röra mig mot framtiden
Nu när den sista
Stormen är utriden
Jag ska göra mig stolt
Jag ska bli den jag var
Och all ondska ska jag
I det förflutna lämna kvar

Nu är min tid kommen
Nu ska jag visa världen
Att ingenting har kunnat
Få mig att ge upp färden
Ni har kastat alla stenar
Det rör mig inte något mer
Jag ska räta ut ryggen
Visa alla som på mig ser
Att jag är stark som en oxe
Att jag är mer än envis
Jag ska bevisa det
På alla sätt och vis




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-10 14:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt, bara räta ut ryggen
och välkomna framtiden
mycket bra dikt!
2017-09-16

  dansamedvargar
Upprättelsens tid!
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever