Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där allvarets dova cymbaler

 

kärlek kan vara i

illusioner vi bygger,

 

det behövs två i tro

och jag är alltid en

 

och rädd för det där

allvarligas dova cymbaler,

det seriösa i tvivelögon

 

när slutade alla leka,

när blev vi såhär vuxna

 

frågetecken 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-05-28 19:59



Bookmark and Share


  Propella
Aj aj aj - detta sätter sig i magen på mig och tumlar om. Oj. Du vänder upp och ner på hela världen när du skriver sådär.
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons