Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ödmjuk!

 

Varför jämför du dig
hela tiden med andra?
Varför kan du inte
bara hålla dig för dig?
Varför ser du ner
på andra människor?
Vad har de gjort dig?


Varför kan du inte vara
respektfull, saktmodig och vördnadsfull?
Varför kan du inte vara
snäll, hjälpsam och omtänksam?
är detta något som går emot
det som kallas för människans natur
eller är allt detta för att
onda krafter tar över vår hjärna och makt.

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic
(2017 - 09 - 12)




Fri vers av Arnela
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-12 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De onda makterna har varit i verksamhet sedan Adams tid - och har fortfarande en liten tid kvar att verka. Men snart ska de fängslas för 1000 år.

Då blir det Du skriver en verklighet: då förväntas alla vara snälla, hjälpsamma och omtänksamma!!!
Jag tror Du är synsk eller så kan Du din Bibel mycket bra...
2017-09-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl sagt!
2017-09-16

    ej medlem längre
Bra att du tar upp en viktig sak
som gör livet bättre inte bara för oss
själva utan även för andra
2017-09-12

  Fulbergarn
Somliga kan bara inte, vet inte varför men bra att nån skriver det
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela