Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPLAFF

Just idag orkar jag inte smörja in orden
med olivolja,
glasera varje bokstav med pärlemoskimmer,
samt dekorera med klistyr i vackra snirklar.

Idag får orden landa som sorgliga sillar,
som tappas från en gaffel,
mitt i gräddfilen på tallriken,
som landar med ett stänkande magplask
och skapar en vit och spretig sol på mina kläder.

Tänker se det som ett konstverk,
skapad av slumpen, som jag kallar:
SPLAFF!





Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-12 21:57



Bookmark and Share


  aol
Haha gillas bra där.
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP