Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt förändrades

Allt förändrades
Ruset av den största lyckan försvann och ersattes av det som gör ont
Lyckan målade min kropp med världens alla vackraste färger och alla hårstrån reste sig av stolthet
Var det på riktigt att känna såhär?
En enorm närvaro men också ett ansvar
Ett ansvar jag länge sökt
Ett ansvar jag aldrig skulle kunna lämna
Ett ansvar som för evigt skulle vara mitt
Alla rädslor och frågor som jag trodde man skulle ha hittade mig aldrig
Allt var säkert
Allt var självklart
Tills dess att det var borta
Flöt bort i floden för att aldrig komma tillbaka mer
Trött och ledsen ser jag bara min skugga bakom mig
Var är mina superkrafter?




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-13 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper