Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde gråten och färglösa fjärilar

För det är så ytligt
och du vill ju inte.
Och dina tankar är överallt
utom hos mig...

Och det gör så ont älskling, det gör så ont.

Vad gjorde jag för fel?
Jag såg dig aldrig i svart,
inte ens när du målade
mina brister i rött,
så att de nu lyser genom min hud.

Och jag bev hatad, inte bara av dig.

Och jag orkar inte mer älskling,
vi kanske ska sluta här.

Vi är ju bara människor.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-05-28 21:06



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Gripande och vackert!
Bra L!
/S.r
2006-06-02

    Armin
Vi är bara människor<3, kraftfull avslutning :) Du e grym :) puss
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette