Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herren låter sitt ansikte lysa

Har ett starkt minne
av en speciell sekund
och ett speciellt ljus
Ett halvt sekel
har förflutit
sedan den dagen
i slutet av en lektion
jag kände bortom ord
att ensam är ingen
och jag fick hjälp
till en inre dialog...
hela min varelse log
så underbart
mitt hjärta värmdes
och jag visste
bortom allt förstånd
att kärlek
är alltings grund!
-

Tar jag mig tid
att påminna mig själv
vad jag såg
och kände
en gång, för länge sedan
fylls mitt inre
av en ljuv tro
som räcker
till att böja mitt huvud
och be
den vackraste bön
jag vet;
Herren låter sitt ansikte lysa över oss
Herren vänder sitt ansikte till oss
och giver oss sin nåd!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-13 18:07



Bookmark and Share


    carinamnm
Fantastisk!
2017-09-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Tack, du sköna blomma!
Du kommer med ett underbart budskap som gör mig tårögd av glädje.
Hjärtats kram!
ML
2017-09-18

  aol
Underbart,
2017-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
En berörande och vacker text om en andlig upplevelse.
2017-09-14

  Salvation Pepper
En fin och unik upplevelse.
2017-09-14

  Marianne Räf
Mormor brukade natta oss med den
bönen. Å, den slutade med välsignelse av nära och kära.
2017-09-13

  ULJO
Amen
2017-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Det har hänt mig också att jag känt en oförklarlig närhet när livet varit tungt och svårt!

2017-09-13

    ej medlem längre
Det är vackert och fyllt av tröst och trygghet.
2017-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Ja, om vi tar emot den.
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP