Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade lite behov av att få skrifta bort lite negativ energi för att kunna fylla på med positiv ... - Tillkommen och publicerad tidigare här i mars 2012


En lägre nivå ...

... än den du
befinner dig på
kan jag svårligen
tänka mig
att jag någonsin
skulle kunna nå ...

Vilket dock är något
som jag defakto
mot bakgrund
av det som varit
och ännu är
har ganska lätt
att förstå

Du behöver inte oroa dig
för att jag ska komma att
konkurera på samma nivå
som du befinner dig på

Men för mig
handlar det här
om att jag måste
komma till insikt om
att det faktiskt är som så

för att jag ska sluta
med att fortsätta 
kunna bli påverkad
av dina nycker
manipulationer
och insinuationer
för att inverka på
vad andra tycker
och anser
om mig

De som lyssnar på dig
och tar det du säger 
som en sanning i sig
är inte några individer
som är välkomna hos mig

ty deras oförmåga
till att bilda sig en egen uppfattning
kan inte någonsin bli något
som kan röna framgång hos mig

ty enligt min uppskattning
är de sådana som
hämtar sin näring
från just någon som dig

Något som är totalt
främmande för mig

Nej,
jag tar inte strid med dig
Inte någonsin mer
Ty till skillnad mot då
jag nu äntligen ser
och tillika förstår
att det blott dig
tillfredsställelse ger

Något du inte får av mig
någonsin mer!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-13 18:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bra att skriva av sig...kan man sedan fylla på med något annat så känns det nog bättre...
2017-09-14

    Orkiden
Hållbart är att ej ge energi till de som använder den just suger ur dig, till att själva bli sedda och hörda...
Den kan gestalta sig ibland som den man minst skulle kunna tro, så att ej reflektera tillbaka till denne utan endast visa ett leende och fortsätta som vanligt men med att utesluta denna person som endast vill en illa.
Det gör mest ont, även får våndas inför andra vem den egentligen är....
Vilket visas då ni är den äkta ( ditt vanliga jag ) som är dig själv, medan den andre ägnar sig åt att få andra att försöka se dig ur en annan
vinkel...

2017-09-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Där det inte finns en adressat återsänds det till avsändaren.

Projiceringstekniskt fungerar det oidentifierbara som en bumerangeffekt.

Skiten någon kastar måste vara äkta för att den ska fastna osv
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP