Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då två hjärtan flätas samman av kärlek

 

 

"Kärleken är såsom en lustfylld hyllning

till livet, låt oss älska

låt oss leva"

§

 

 

Nu, då mina djupa tankar 

har funnit förankring hos dina

och meningen

med de orosfyllda orden

just DE, utan egentlig mening

äntligen så välbehövligt får smaka

av sanningens sinnesfrid  

i din trygga närhet

då viskar hjärtat

med ömhet sin längtan

och själen tänder ett ljus

i hopp om att finna

sin eviga frände

 

 

säg mig, är det Du?

 

 

ty Kärleken finns,

sjuder där uti din varma famn

i dina ögon, uti hjärtats rum

och själens allvarsamma löften 

då kropparnas begär sjunger

bönar och ber, längtar

trängtar förlösningens sötma

där, bortom Alltets gudomlighet

där, uti djupets glänsande inre

så innerligt nära gränsen

till vanvett och galenskap

för just då är allt, med ens

så enkelt och så givet

då tu blir ett, och ett är VI 

och lyckans mening

där, just då plötsligen, är funnen

med din vackra hårdhet

uti min ljuvligt varma mjuka

så varmt, så skönt

så underbart, att omfamnas

av Kärlekens oändlighet

då hjärtat dubbla slag, det slår

i mig, i dig, för liv, för oss

till bredden fyllt

av glädje

 

 

 

"Du är min mening, viskar jag

emot din hals"

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-09-14 00:18



Bookmark and Share


  aol
Så vackert som bara du kan skriver du om just kärleken på ditt sätt,
2017-10-11

  Fem hjärtan VIP
Du skriver så vackert!!!
2017-09-30

  Lars Hedlin
Oerhört vackert och sinnlig
2017-09-22

  Nils-Robert
En så vacker hyllning till den Sanna kärleken, där bortom evigheten , där två blir ett och intet kan störa den innerliga känslan av lycka.
2017-09-17

    Peter Söderqvist
Vackert flätad text om kärlek.
En nästan religös känsla i texten.
2017-09-15

  M:tin
Mycket vackert skrivet!!!!!!!
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP