Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du kall i själen

Bron leder mina tankar bort
mot isiga snökristaller
ligger varann nära
på andra sidan
långt från mina ögons längtande suckar

Och ändå

ändå trots sitt vackra strålande sken
kristaller så klara
så ensamma
trots sin skönhet
i vintersols svala lyster

Längtar dom
Jag känner igen deras längtan
Längtan efter solen
som borde fått mig att spira

Försent
Försent
Försent
klingar långsamt ut i ångande kyla

Som den sist födde som ranglar på dödfödda ben...
inför vinterns kristaller med beslöjande kyla

Saknar
Saknar
Saknar
är det sista som klingar ut
bortom bron
i evigheten
utan att fångas av levande väsen




Fri vers av Hopplös själ
Läst 717 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-13 23:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Abstrakt å poetiskt Mycket fint!
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ