Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tvivel


 

nalkas jag

utposten

nätternas välde

det ännu inte sedda

 

om vinden då viskar

aningar om

fotstegen rösterna

kan min enkla suck

bli en bön

och mörkret kan lämna

en öppning

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-14 11:46



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"om vinden då viskar/ aningar om"/
sedan -
"och mörkret kan lämna/ en öppning"/

Helt bländande lyrik !
2017-09-29

  Eva Langrath VIP
Fin bön att vandra med i.
2017-09-16

    Sylvia_Ge
Särskilt tycker jag om bilden på slutet!
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg