Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgbearbetningsprocess på grund av temporär posttraumatisk stress av insiktsutvecklande karaktär ...


Ett ovälkommet avbrott ...

... som berättar om
hur mycket poeter.se
uppenbarligen betyder för mig ...

Nästan mer än två timmar,
om än det kändes som
om det vore väldigt mycket mer,
utan att det gick att logga in ...

Skulle skriva en viktig text
men den fick ligga på tillväxt
och är nu ej längre tillgänglig
för mig att skrifta ner
så att den blir läsbar för dig ...

Inte godtagbart!
Fullständigt oacceptabelt!
Var de tankar som rörde sig
inom hela mig ...

Nu känns det desto mer
och fullständigt underbart
när jag äntligen kunde logga in igen

Ett avbrott 
kan ibland
även om det är kort
göra lite gott

Får en att uppskatta
allt det där
vilket man alltför ofta
tar för givet
att det alltid är ...

Texten som ej skriftad blev
får ligga till sig
och utvecklas lite mer

När den väl landar här
- Det beror på
om och när
jag känner att
den helt färdig är ...

Vill bara få uttrycka
hur mycket jag uppskattar
att poeter.se finns
och att jag gillar att vara här!

 

______________________________

Publicerad här tidigare i mars 2012
men speglar rätt väl hur det känns när
poeter.se ligger nere och man inte har en aning om
när det åter är möjligt att logga in igen 
i varierande grad var gång det inträffar ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-15 02:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
samma här ,har försökt lägga ner poesin men jag åtekommer alltid hit efter några veckor.......
2017-09-15

    Orkiden
Kan förstå er, mycket väl.
Väntar på eran nästa text, med spänning.
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP