Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

Ett kaos av tankar
Vad är det jag känner
Jag av och an vankar
Söker ej råd av vänner

Du får mig att tveka
Med vissa av orden du säger
Jag vill inte dig neka
Men vid rädsla jag väjer

Jag vet inte hur jag
Ska kunna få dig att förstå
Men kanske någon dag
Kan jag ett litet frö så

Jag vill inte skrämmas bort från dig
Jag vill inte låta rädslan styra mig
Allt jag vill är att allt ska lugna sig
Så jag kan känna fritt med dig

Men kanske blir det inte idag
Och ej heller dagen efter det
Men någon dag ska jag vinna
Det är något jag med säkerhet vet
För om rädslan hela tiden tar över
Och jag inte kämpar emot det där
Så kommer det leda till hjärtesorg
För en dag kommer du inte vara här




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-15 07:33



Bookmark and Share


    Lars J
Bra beskrivning utav rädslan och på rim dessutom, tycker om!
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever