Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bokstavsdiagnosens våld

Bokstavsdiagnoser
Och en jävla massa dilemma
I sökandet efter
En plats där jag hör hemma
De säger att jag är sjuk
Men jag är ju bara jag
Kanske kommer de bli
Nöjda med det en dag

Terapi och medicin
Men ändå ett kaos
Kan de inte förstå
Att jag behöver en paus
Denna värld är inte
Gjord för såna som mig
Såna som ifrågasätter
Och inte kan ändra sig

Jag är som en elefant
Som ska klättra i ett träd
Era råd gör ingen nytta
Även om ni vill mig väl
Jag försöker och kämpar
Men jag trampar vatten
På dagarna bär jag mask
Känslorna kommer på natten

Jag önskar jag var född nån annanstans
Vid en annan plats i en annorlunda tid
Där inte vareviga dag och minut
För normalitet var en omöjlig strid
Där jag kunde få vara mig själv
Utan att alltid bli synad och dömd
I en tid där jag aldrig någonsin mer
Skulle behöva hålla mig gömd




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-16 10:30



Bookmark and Share


    lis
snälla lilla du, det är klart att du hör till...
2017-09-22

  dansamedvargar
Åh så bra skrivet!
Applåd..
2017-09-19

  K.S. Sollenhag VIP
Härlig läsning för mig, då jag känner igen mig.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever