Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga ögonblick

Lyckliga dagar
kärlek utan slut
ängen är grön
blommorna slår ut
draken mot himlen
fri som vinden
tar dina händer
kyssen vid grinden

Lyckliga stunder
du i min famn
går längs stranden
i drömmens hamn
snäckorna spelar
en sång för oss två
ser mot skyn
himmelen är blå

Lyckliga ögonblick
du är min lunga
din själ är vacker
om den vill jag sjunga
sitter på verandan
dricker ett glas
vår kärlek är stark
går aldrig i kras

Lyckliga nätter
kärlekens glöd
lakanaen är mjuka
rosen är röd
doften av känslor
ger vi och tar
natt blir morgon
framtidens svar

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 520 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-18 14:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med alla dessa lyckliga ögonblick...fin text...
2017-09-23

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-09-22

  Stanley Rydell
Så fint att få näring ur en vacker lovsång till kärleken. Starka motbilder behövs!
2017-09-20

  M.Eta
Stark kärlek som aldrig går i kras! Fin text om kärleken!
2017-09-19

  Eva Helene VIP
Mjukt och vackert i en dikt om kärleken!
2017-09-19

    ej medlem längre
Underbart..
2017-09-19

    ej medlem längre
En fin kärleksdikt. Så ömsint skildrad känsla.
2017-09-19

  lodjuret/seglare VIP
De bryter så förfärligt i en stad som Malmö, mot trafikens regler. Talar gör de också, i vädret. Svär sig fria och talar i gåtor. Laxå däremot... Det kan en skriva hem om, på vykort.
2017-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om den stora, sanna kärleken!
2017-09-19

  Salvation Pepper
Ljuvliga toner av kärlek!
2017-09-19

  Maria Sundelin VIP
Håll fast vid det, men glöm inte att glädjen ibland binder samman än bättre
2017-09-18

  StinaJ VIP
Underbar dikt om kärlek som blomstrar på lika villkor. Fint
2017-09-18

  Palett
Det lyser av kärlek och lycka i denna vackra dikt !
2017-09-18

    ej medlem längre
Härligt liv när kärleken får råda!
Vacker dikt om lyckans fina stunder!
2017-09-18

  Marianne Räf
Härligt om Lyckans å Kärlekens
oslagbara stunder !!
2017-09-18

    ej medlem längre
Lyckan i din vackra dikt känns i varje stavelse.
2017-09-18

    ej medlem längre
Underbart om kärlek.
2017-09-18

  överlevaren VIP
Njutningsfull text....vackert ordat!
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO