Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om framtiden

Ett oväder drar in
Med regn och dunder
Jag sitter på balkongen
Och väntar på ett under
Bara en gnutta värme
Och lite grann sol
Som kan hela mig
Där jag sitter i min stol

Jag kämpar vidare och
Jag lever på hoppet
När jag in i framtiden
Tar det första doppet
Må det bli förändring
Låt mig få känna livets ljus
Låt mig få stänga ute
Allt oljud och allt brus

Jag ser med spänning
På mitt framtida liv
Men denna gången
Ska jag bara ta korta kliv
Jag ska inte stressa
Det får ta den tid det tar
Om det så kommer ta
All den tiden jag har kvar




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-17 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever