Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren smärta...

Ondaste av allt ont, när mitt barn känner sig ej förstådd och försmådd...
Som förälder mitt värnande att vägleda om rätt och fel...
Stora ögon blöta,ser mig igenom vill endast bort så lång från mig...
Den smärtan är outhärdlig, min villkorslösa kärlek flödar genom dig var dag...
Ur tid och rum, möta dessa blöta ögon uppgivenheten är ren smärta i min själ...
Min stora kärlek svämmar över då som nu för evigt...
Min son...


Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-18 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden