Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På varsin sida våren

Du talar sommar
med blommstrande meningar
jag andas vinter




Bunden vers (Haiku) av Josef Winroth
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-05-29 00:26



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Träffsäkert om meningsskiljaktigheter och andra sidan staketet tankar..
2006-06-03

  Oskar...
Talande! ;)

Snyggt uttryckt.. man känner hur verkligheten ligger bakom dina ord, hur en historia gestaltas i korta ordalag.
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth