Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steget ut i livet

Jag ska försöka
Att bara ta en dag i sänder
Jag ska vara lugn
Oavsett vad som händer
Livet är för kort
För att gräva ner sig i sorg
Livet blir för ensamt
Inne i min skyddande borg

Jag ska ta steget
Misslyckas jag så reser jag mig
Livet ska levas
Inte spenderas gömmandes sig
Om jag hela tiden
Undviker att leva mitt liv
Kommer jag ångra
Jag får istället använda mitt driv

Nu är tiden kommen
Nu ska jag göra mig stolt
Tiden bara går
Jag är för gammal för revolt
Åren som jag slösat
Ska jag ta lärdom av
Jag ska bara leva
Och tona ner mina krav
Jag ska bli lycklig
Kosta vad det kosta vill
Nu är jag trött
På att livet står still




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-20 08:14



Bookmark and Share


    Lars J
Snyggt skrivet och inspirerande, bra gjort!
2017-09-23

  Solstrale VIP
Väldigt bra inställning du har... Tur att fler genom din delning kan få inspiration ur dina väl valda ord!
2017-09-21

  dansamedvargar
Ett fint flöde av insikter och att peppa sig själv!
You can do it, girl!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever