Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ofrivillig delgivning på nätet"


"Hänt i veckan på Gymnet"


Hon flåsade på träningscykeln
Och roddmaskinen och bland
tunga vikter med sina stänger

Och utbrast en massa ord
Ohh- jag blir så het
Ahh några tag till

Ge inte upp lite mer
Ahhh Ohh Ahh. ..

Det hon inte visste om
Var att hon hade femton
beundrande lyssnare

I smartmobilen,då den
ringt Upp dem i sidofickan

Vissa har då inget för sig
Än att lyssna till när

andra anstränger sig
i sitt anletes svett. ..

Och fick till några
sido-funderingar

Än det som var rätt




















Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-21 08:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så kan det gå
2017-09-22

  Öknens Ros VIP
Fascinerade lyssnare antar jag! ;)
2017-09-21

  Bossepoet från Österbotten
Synd att
lyckglädje
ofta är så kort.
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP