Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skinless

I am not The kind of girl
Who shows my tears
Its a sign of weakness
Just like all of my fears
So if i share Them with you
If I feel safe enough to cry
Then you have to know that
I Will love you until i die

If I tear Down my walls
And allow you to see my inside
Then it proves that you are special
When i feel comfortable enough not to hide
When i show you all of me
When i completely give you my all
That has a Greater meaning
It means i trust you to catch me if i fall

I made myself skinless
I removed my outer facade
I showed myself good and bad
No theatre and no charade
You promise i wont regret it
And for once i feel trust in me
Because you are different
That you are special i Hope you see




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-21 10:24



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Bra metaforer! Att de kommer i sista stycket passar perfekt.
"I made myself skinless
I removed my outer facade"

2017-09-23

  Solstrale VIP
Allt du är är du... Utan dig fanns ingen som du... Det är nyckeln till insikten om sitt värde, så att man inte går med på vad som helst, för att man tror att bli värd... Bra skrivet och väldigt modigt med att våga ta i svåra saker det är att tala om sig själv... Men i slutänden är det vad som blir mest värt att vara sig själv...
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever