Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Väninnor på drift"


Misstämning



Väninnan kom på besök
hade två män med sig
ibland de färgglada
Höstlöven

För att bära ut ett piano
ur villan för vidare
överenskommen Transport.

Då bar det sig så illa
att den ene mannen slant
Och den andre föll samt pianot
Det sprack.

Nu är de inte vänner
Längre. Den ena tycker att det
Är de klantiga männens fel.

Som alltid kommer med fingrarna
emellan kvinnogemenskapen

Den andra att det var det jäkla
Pianots fel som förstörde alltsammans
Och de hala höstlöven

De är inte osams med varandra
De kan bara inte komma sams
Om själva händelseförloppet

Och då får det faktiskt vara!

Om den andre är så dum
I huvudet och inte fattar
Den verkliga olycksorsaken!


















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-21 19:14



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
skyllandet på
är
en konst
2017-09-22

  Öknens Ros VIP
Ostämt var det här! :(
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP