Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod...

Är det yttersta av prövningar, att infinna lugnet då stress påslaget slår på...
När ni nyttjar ens snällhet och väntan på att ni åter ska må bättre...
Just att ha det tålamodet är en konst att förmedla, likväl att stänga den när den förbrukas fel...
Komma till den insikten i livet, gör tålamodet till ett användbart verktyg att förmedla och hjälpa...
Vilket är en härlig känsla att den gåvan besitta...
Då det öppnar så många dörrar att beskåda...
Då just mitt tålamod jag jämt tyglar, för att jag och andra ska få må så bra som möjligt...
Någonstans på vägen vänder det goda tillbaka till dig själv...
Bara om ni har tålamodet...
Vänta är en dygd...
Finna är en bragd...


Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden