Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan synligt, bli synligare...

Det syns på en vad man äter Ewa!
Det man vill bli, på det ska man ju leva!
Vad äter du för nå´t...
Har du verkligen förstått...
Efter solrosfrön, syns jag var dag treva...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-22 11:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Solrosfrö i all ära, men det måste vara svårt att dem variera.
2017-09-22

  lodjuret/seglare VIP
Jag vill bli just glad o söt, ej blott jobba så andan tröt, kanske att penna tjäna som spö, något innan kroppen blir slö, inte bara orkeslös o blödigt blöt.
2017-09-22

  ULJO
Kansek lite enformigt i längden att bara äta sådana frön.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt