Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta till kär lek...

Kärlek som delas
aldrig nå´n gång ens felas
där kan man helas




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-22 11:21



Bookmark and Share


  ULJO
Eller som filospelaren sa "det är mänskligt att fela"
2017-09-22

  Lars Hedlin
Ja just precis så....
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt