Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomblad för vinden

Känslorna är vackra
kom ta min hand
låt oss möta livet
på kärlekens strand
som blomblad för vinden
känns vår ömma lek
i ödmjukhet och ära
utan smärtsammma svek

Skymningen är gåtfull
kom låt oss språkas vid
om sagornas förmåga
långt från kalla krig
månljusets skimmer
hjälper oss på vägen
som blomblad för vinden
blir orden en sägen

Kärleken är vacker
kom låt oss det förstå
som blomblad för vinden
kan vi drömriket nå
tillsammans du och jag
kan vi erövra världen
om sanningen är äkta
vi får den tusenfalt

Natten är förväntansfull
kom till min famn
som blomblad för vinden
känns ditt ljuva namn
i skuggornas rymd
förenas vår dans
svävande och tyngdlöst
en innerlig elegans

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 549 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-26 07:33



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fint rimmat om kärlek. Mycket bra skrivet.
2017-10-27

  överlevaren VIP
Fint och bra skildrat om kärlek!
2017-10-26

  Blått Norrsken VIP
Mycket vackert skrivet om kärlek och det lätta i livet . Och om att dagdrömmar föder glädje och enkelhet .
2017-10-26

  Maria Sundelin VIP
Titeln på denna får mig att tänka på en bokserie
2017-10-26

  M.Eta
Så vackert, bra rytm när man läser!
2017-10-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Som en menuett dansar orden blommande i kärlek.
2017-10-26

    ej medlem längre
Vackert som alltid..
2017-10-26

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet, även om jag aldrig riktigt har förstått det där med att erövra världen. Varför?
2017-10-26

    ej medlem längre
Orden är mjuka och så är också känslan och budskapet mellan raderna.
2017-10-26

  Bo Himmelsbåge
Fint om känslor o kärlek
i blombladens form...
2017-10-26

  lodjuret/seglare VIP
Den duger nog, även om jag tycker att 'sanningar' kan vara litet personliga och tyckta. Känns som en 'Bullerbylycka', trots att den visst finns även i verkligheten stundom. Så varför inte beskriven i ömma ord också just därför. Trenne trädgårdspadar att gräva ned blommor med i kärlekens mylla.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO