Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som vanligt uppskattar jag all form av konstruktiv kritik och kommentarer.


stjärnsammansättningens sång

dagar dyker upp som gammalt stoft.
adressen bränner i kroppen,
en muskelknut.
andningen känns som ett avstånd,
munnen ylar isande.
den är öppningen till
auroraöglan i mitt minne.
alfabetet innanför inhalerar laddade partiklar,
de samlas redan när jag tänker
på konturerna av ditt namn.
på stjärnsammansättningens sång,
den din röst så enkelt kunde nynna.
blundar och hör
hur den kraschlandade i min atmosfär.

nu smakar vissa dagar solsken, svavel
och jag kan inte avgöra, vilket som är värst.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-23 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström